L’oreal delicate flowers reinigingsproducten

L'oreal reiniging header

L’oreal bracht een nieuwe lijn met reinigingsproducten op de markt. Ze trokken direct mijn aandacht door de zachtroze verpakking. Favorite color much! Nadat ik de woorden “Roos & Jasmijn” las op de verpakking, was ik helemaal verkocht. Nu nog kiezen welke producten van de Delicate Flowers-lijn ik mee naar huis zou nemen. Ik koos voor de reinigingsdoekjes, de reinigingsmelk en de reiningscrème. Dus eigenlijk liet ik enkel de tonic staan, omdat ik – I confess – deze stap meestal oversla.

Reinigingsdoekjes

Melk en crème zijn vloeistoffen, die maar in beperkte mate mee mogen op het vliegtuig. Ik koos er dus voor om de reiningsdoekjes mee te nemen op vakantie. Echt superhandig dat je enkel een doekje moet trekken om je gezicht te reiningen. De doekjes reinigden goed en ook mijn waterproof eyeliner werd gewoon verwijderd door deze doekjes van L’oreal. Zijn ze beter of slechter dan een ander? Eerlijk gezegd, merk ik weinig verschil tussen reinigingsdoekjes. Zolang ze mijn (waterproof) make-up kunnen verwijderen, zijn ze voor mij geslaagd.

Reinigingsmelk

De reiningsmelk ben ik de afgelopen maand beginnen te gebruiken. Mijn gezicht is gevoelig geworden door de fruitzuurpeeling en ziet natuurlijk ook af met het afwisselend Belgisch weer. Het pompsysteem op de verpakking is makkelijk in gebruik. Een wattenschijfje eronder houden, 1 of 2 keer pompen en ready to reinig. Ik voel nadien echt dat mijn huid een gevoed en schoon is. Maar het grootste pluspunt? De geur! Oh my god, ik wou dat jullie door jullie scherm konden ruiken. Het ruikt gewoon naar zachtheid. Een perfecte match met die zachtroze kleur van de verpakking. Ik gebruik het vooral ’s avonds om met die heerlijke geur te kunnen slapen.

Reinigingscrème

De reinigingscrème staat in de douche. Net zoals de reinigingsmelk zorgt het voor het verwijderen van make-up, reinigen en voeden van het gezicht. Het is een grote pot waar je met je vingers in moet. Niet de meest hygiënische uitvinding. maar ik ben toch de enige die in deze pot graait, dusja. De crème moet je inmasseren en nadien met water (of een vochtig wattenschijfje) verwijderen. De reinigingscrème is te dik om te laten intrekken en dan laat anders een blinkende schijn achter op mijn gezicht. Ik masseer hem in en ga er nadien over met mijn VisaPure-borstel van Philips.

Eén voor één zalige reinigingsproducten met een nog betere geur! Ben je ook such a sucker voor heerlijke geurtjes? Buy buy buy!

Bonita

Een reactie achterlaten