About Me

Hoihoi!

Ik ben Bonita van Bavel, 27 jaar oud en ben geobsedeerd door make up en skincare. Ik heb veel bijgeleerd en mijn grenzen durven verleggen door het lezen van blogs. Op mijn beurt wil ik een steentje bijdragen, zodat ik anderen kan overtuigen om producten te kopen of ervaringen op te doen. Verder wil ik ook mijn ervaringen delen over beauty en mijn leven als mama.

Ik heb altijd al een problematische huid gehad. Hierdoor had/heb ik ook veel moeite met het vinden van de juiste skincare en make-up. Dit is voor mij een reden geweest om te starten met deze blog. Ik wil meiden met dezelfde problematiek een weg doorheen de skincare en make-up tonen.

Sinds mijn 12e had ik last van acné. Ik ging hiervoor naar de huidspecialist, nam antibiotica, smeerde crèmes en begon met de anticonceptiepil. Nu, 12 jaar later, heb ik nog steeds last van acné. Mijn gezicht is verder ook getroffen door littekens en rode plekken.

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes

Als hoofdberoep ben ik een leefgroepbegeleidster voor jongens met een verstandelijke beperkingen en gedragsproblemen. Vaak een emotioneel zware job, dus ben ik graag in mijn vrije tijd bezig met andere dingen.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met mijn gezinnetje. Ik ben een fiere moeder van Amélie en ook een crazy-catmom van Billy. Beide durven zich wel eens te tonen op mijn foto’s en zo ook op social media verschijnen. Dus volg me zeker op Instagram als je up to date wilt blijven.

Voor vragen of samenwerkingen kan je me altijd bereiken via onderstaande kanalen:

E-mail
Facebook
Instagram
Pinterest