3 producten van Nivea onder de loep

header nivea

Nivea bestaat al ruim 100 jaar. Alles is begonnen met dé pot Nivea crème. In 2017 neemt Nivea zowat de helft van de rekken bij Kruidvat in beslag. En terecht, want het gamma is zo uitgebreid en ze blijven verbazen. Vandaag review ik 3 producten die de laatste maanden hun intrede op de markt hebben gedaan.

Nivea Body Oil In Lotion

Nivea bracht van deze Body Oil In Lotion-lijn drie varianten uit: Rose, Cacao en Cherryblossom.

Op basis van de eerste geurtest in de winkel, ging ik voor de lotion met Cherryblossom.

Alle drie de varianten hadden nog wel de typische nivea-geur, maar Cherryblossom sprong er voor mij uit. Hierbij had ik direct een gevoel van een frisse zomerbries. Een product dat ik ’s ochtends na het douchen kan gebruiken om fris aan de dag te beginnen.

In de lotion zit een cocktail van rood fruit, bergamot, amandelbloesem en kersenbloesem. Een ander hoofdingrediënt van het product is jojoba. Dit heeft de werking de huid te kalmeren en versoepelen.

Nivea koos ervoor de verzorgende en voedende werking van olie te combineren met een snel intrekkende lotion. Het beste van twee werelden gecombineerd in deze lotion met de geur van kersenbloesem. Ik vind dat het goed insmeert en ook snel intrekt. Een goede hydratatie die echt de hele dag blijft duren. Daarom zal ik ook deze lotion blijven gebruiken.

Nivea Hairmilk lijn

In 2016 bracht Nivea de eerste producten van de Hairmilk lijn uit. Ze inspireerde zich op hun eigen “haarmilch” wat ze uitbrachten in 1912. Prachtig dat ze zo’n eeuwenoude traditie in stand houden. Ook kleine Billy is inmiddels verslaafd aan de nivea-geur.

Nivea Hairmilk Wonderspray

Het woord “wonderspray” maakt me al direct heel benieuwd. Het is een spray voor droog en beschadigd haar. Er zijn twee varianten te verkrijgen, eentje voor een fijne en eentje voor een normale haarstructuur. Ik koos voor de normale haarstructuur. Het verschil tussen de twee? De spray voor fijne haarstructuur heeft, als één van de 7 effecten, anti-haarbruik. Terwijl dat bij de normale haarstructuur een voedend effect is.

7 effecten, daarvoor staat de grote 7 plus op de verpakking. De effecten zijn intensieve verzorging, hitte bescherming, volume geven, glans geven, versterken, ontklitten en voeden. Dit allemaal in één spray, dan moet het inderdaad een wonderspray zijn. Voordien gebruikte ik 4 verschillende sprays die hetzelfde effect gaven.

Ik gebruik de spray nu enkele weken en ik kan niet meer zonder. Na elke wasbeurt breng ik de spray aan op handdoekdroog haar. Nadien föhn en stijl ik mijn haren. Mijn haar ziet er niet alleen gezonder uit, maar het voelt ook zo. Ken je dat gevoel wanneer je net terug bent van de kapper? Wanneer je haar voelt zo zacht, licht en stralend aan? Dat is wat deze wonderspray ook doet met mijn haren! Normaal gebruik ik wekelijks een conditioner, maar deze heb ik niet meer moeten gebruiken sinds ik de wonderspray heb.

Ik ben echt een grote fan van deze wonderspray en voor mij is het de naam zeker waardig. Het grootste voordeel van deze spray is dat het je haren herstelt en verzorgt zonder dat het verzwaart. Deze spray vervangt 4 andere sprays die samen hetzelfde effect hadden, lekker handig dus!

Nivea Hairmilk Shampoo

Deze shampoo bestaat er in drie varianten, voor fijn, normaal en dik haar. Ik koos voor de shampoo bestemt voor dik haar. Toch vraag ik me af of er veel verschil zit tussen deze varianten.

Vanaf het eerste gebruik viel me direct op dat de shampoo een zeer dunne textuur had. Ik gok dat dit wel de bedoeling was van Nivea aangezien het gaat over “hairmilk”. Eenmaal je de shampoo aanbrengt op je haar, begint hij massaal te schuimen. Tegenover mijn andere shampoos is dit toch zeker een opmerkelijk puntje, ook omdat vaak mensen wel allergisch zijn aan het ingrediënt dat zorgt dat de shampoo schuimt. Let hier dus goed voor op.

De shampoo zorgt voor een intensieve voeding en soepel haar. Het zegt ook de eerste tekenen van beschadiging te herstellen. Nadat je haar is gewassen met de Nivea Hairmilk, is het makkelijk doorkambaar.

De shampoo heeft ook de typische nivea-geur dat heel de dag lang in je haren blijft zitten. Dat is zeker een pluspunt. Als je echt verslaafd bent aan deze geur, is het kopen van de Nivea shampoo zeker de moeite, anders zal ik deze shampoo niet echt verkiezen boven andere shampoos.

Hieronder een foto waarin je kan zien hoe lopend de shampoo is tegenover de bodylotion.

Ik ben zeer benieuwd naar jouw favoriete producten van Nivea. Laat het me zeker weten in een comment hieronder.
Of contacteer me via Facebook of Instagram.

Bonita

Een reactie achterlaten