Alicia: ORGANIC SKINCARE MADARA

Met Earth Day net achter de rug, ga ik het hebben over mijn “go-to organic skincare” producten van Madara! Want een goed gevoede en gezonde huid is o-zo belangrijk. Ook al koop je de beste foundation op de markt, met een onverzorgde basis kom je nergens! Tot een paar jaar terug sprong ik zelf heel nonchalant om met mijn huid. Vaak de make-up niet verwijderen voor het slapen gaan, nooit eens een maskertje of moisturizer. Trust me, met een droge en gevoelige huid is dit geen goed plan!

Even later kreeg ik als verjaardagsgeschenk een paar producten van MADARA Cosmetics. Op deze manier vond ik mijn favoriete dag en nachtcrème!

ABOUT THE BRAND

MADARA is een skincare merk ontwikkeld door 4 vrouwen in Letland. Hun motto?

‘A radiant heart leads to a radiant skin’

Zij geloven erin dat niet alleen hun producten, maar ook een goed hart, zorgt voor een stralende huid. Daarom gebruiken ze (tot mijn grote vreugde!) enkel natuurlijke en biologische ingrediënten, alles is ook vegan en dus dierproefvrij! Extra pluspunten it is. Door hun milieuvriendelijke en recycleerbare verpakkingen houden ze bewust hun impact op het milieu zo klein mogelijk. De missie van deze vrouwen is: De aarde mooier, schoner en groener achterlaten voor de volgende generatie.

Als deze mindset jullie hartjes niet sneller doen slaan, dan mag je direct skippen.

 

THE PRODUCTS

Bij Madara vind je een breed assortiment aan verzorgingsproducten. Van skincare tot haarverzorging, zonnecrèmes en zelf een assortiment voor kersverse mama’s en hun baby’s! Zelf kreeg ik de Purifyings Foam, Deep Moisture Fluid (Day) en Regenerating Cream (Night).

 

PURIFYING FOAM

De Purifying Foam is een make-up remover, die toegepast kan worden op alle huidtypes. Zoals de naam al doet vermoeden, komt het product inderdaad als schuim uit het flesje. Deze remover is wel vooral aan te raden om enkel rond de ogen te gebruiken. Voor de rest van mijn gezicht gebruik ik reinigingsdoekjes. 1 wolkje schuim per oog is zeker voldoende om de klus te klaren. Weinig verspilling dus in vergelijking met veel andere vloeibare removers! Het enige minpuntje aan deze Purifying foam is de geur. In vergelijking met hun nachtcrème bijvoorbeeld is deze geur echt niet aantrekkelijk. Maar geuren verschillen dus misschien ruikt deze voor jou wel heerlijk!

Een flesje Purifying Foam kost je 18.95euro op www.juttu.be of in alle Jüttu winkels.

DEEP MOISTURE FLUID (DAY) / REGENERATING CREAM (NIGHT)

Beide de dag- en nachtcrème zijn lifesavers voor mij! Niets dan lof voor deze producten! Sinds ik deze dagelijks aanbreng heb ik nooit meer last van de droge huid rond mijn neus en wenkbrauwen en mijn huid voelt superzacht aan. Ze ruiken ook heerlijk.

De Deep Moisture Fluid DAY kost 29.95 euro en de Regenerating Night Cream 31euro voor flesjes van 50ml.

 

Ben jij bekend met MADARA Cosmetics? Wij zijn alvast op zoek naar onze next favorite producten!

XoXo

Alicia

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: