3x maskers by Kiehl’s

Kiehl’s is een merk dat iedereen wel zal kennen. Maar ik heb mezelf ook nooit in het avontuur durven storten. Enerzijds omdat ik zeer weinig reviews tegenkwam van de producten. Anderzijds ook omdat de producten natuurlijk wat aan de prijzige kant zijn. Spijtig genoeg, kan ik aan dat tweede niets doen. Maar hierbij toch al een extra review op het wereldwijde web over 3 maskers van Kiehl’s .

Overnight Mask

De lange, lange titels van de Kiehl’s producten zijn voor mij ook nog een ware zoektocht. Dit masker draagt de naam “Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask”. Zoals je aan de titel kan zien, gaat het over een masker dat je ’s nachts kan laten intrekken. Dit soort masker heb ik nog nooit eerder gebruikt. Dus ik was vooral benieuwd.

De textuur van het masker is op het eerste zicht heel dik. Tijdens het aanbrengen voel je wel het masker smelten op je gezicht. Het masker voelt totaal niet storend aan en is heel onschuldig voor je beddengoed. Ik had witte kussenslopen en ook daar was er niets zichtbaar. De ochtend nadien voelt mijn gezicht al direct heel wat steviger aan. Alsof ik een dutje heb gedaan bij de schoonheidsspecialiste.

Het masker mag je zo’n 5 keer per week gebruiken. Ik gebruik hem “dagelijks”, maar durf gewoon al eens een nacht vergeten. De geur is echt heerlijk en totaal niet storend tijdens het aanbrengen of gedurende de nacht. Op korte termijn zorgt het overnight masker ervoor dat het gezicht steviger wordt. Op langere termijn vervaagt het rimpels en fijne lijntjes. What’s not to like?

 

Gel Mask for all skin types

De volledige naam voor dit gelmasker is “Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque”. Het is een ander soort masker dan hierboven. Zowel qua structuur als inwerking is het helemaal anders. Dit masker laat je maar 5 minuten intrekken en spoel je nadien terug af.

Deze textuur is echt heel speciaal. Het is een zeer vloeibare, blubberige gel. Ik vind het moeilijk om uit het potje te halen en op je gezicht te smeren. Maar eenmaal het masker op je gezicht is, versmelt het net zoals gel in je haar. Een voordeel is wel dat het masker bijna doorzichtig is. Hiermee zal je geen postbodes of huisdieren afschrikken.

Het masker gebruik je best regelmatig. Het is een hele andere geur als het ander masker. Deze geur is eerder een frisse citrusgeur. Ik vind het een zalige geur voor tijdens de zomermaanden. De gel voelt ook verfrissend aan. Het kalmeert de huid, wat dus goed is na een dagje zonnen bijvoorbeeld. Als je dit masker regelmatig gebruikt, zou het zelfs je teint egaliseren.

 

Sheet masker

Om het thema maskers helemaal over een andere boeg te gooien, is er ook een review van het sheetmasker van Kiehl’s . Deze draagt de naam “Instant Renewal Concentrate Mask”. Ook dit masker is niet te vergelijken met de twee vorige maskers. Je plakt het tweedelige masker op je gezicht en laat dit 10 minuten inwerken. Nadien kan je het product nog inmasseren.

Het masker voelt heel glibberig aan, als je het uit de verpakking haalt. Het voordeel daarbij is dat het sheet masker heel goed blijft plakken op je gezicht, wanneer je het aanbrengt. Nog een voordeel van dit masker is, dat het tweedelig is. Makkelijk in het aanbrengen en zo voorkom je natuurlijk ook dat de uitgesneden gaten op een verkeerde plaats terecht komen.

Het masker heeft geen speciale geur. Maar ook dit masker is vooral zalig tijdens de zomermaanden. Het voelt zo fris en verfrissend aan, dat je er helemaal van opkikkert. Dit masker zorgt vooral voor een gehydrateerde huid. En je zal zien, na één beurt shine je als nooit tevoren.

 

Heb je al eens maskers van Kiehl’s geprobeerd?

Bonita

 

 

 

 

“Deze review bevat producten die gratis naar mij werden verzonden door een merk of een bedrijf. Hoewel deze post gesponsord is, heeft dit geen invloed op mijn mening en mijn eerlijkheid over de producten.”

Leave a Reply

%d bloggers like this: