Een zomerse beach look met glow

Vaak post ik enkel reviews, maar krijg dan ook de vraag hoe ik deze producten combineer of wat ik nu juist gebruik met welk weer, welke gelegenheid, … Dus daarom laat ik jullie kennismaken met mijn zomerse beach look. Niet te vergeten, het is het seizoen van de glow-producten, dus deze mochten ook zeker niet ontbreken.

Bereid je dus voor op wat glow en beachproof!

 

Matte moisturizer with Willowherb van Origins

Begin natuurlijk altijd met een gereinigd gezicht. Heb je gezichtsverzorging die je elke dag gebruikt en niet zonder kan? Dan kan je die natuurlijk ook nu nog gebruiken. Maar onthoud wel dat je niet te veel crèmes over elkaar smeert. Ik hou het tegenwoordig enkel bij een moisturizer, omdat mijn huid een complete transformatie is ondergaan de laatste maanden. En gelukkig in de positieve zin! 

Ik gebruik de “Matte moisturizer with Willowherb” van Origins. Het voordeel van een matte moisturizer is dat het je eigen glow wat verdoezeld, zodat je met de make-up zelf kan kiezen waar je wilt glimmen. De moisturizer zorgt verder ook voor voldoende hydratatie tijdens deze hete zomermaanden.

Pore Perfecting Cooling Primer with Willowherb van Origins

Wanneer ik skincare en make-up combineer, maak ik altijd de overgang met een primer. Als ik dit niet doe, merk ik vaak dat mijn make-up gaat verplaatsen of smelten, omdat het in aanraking komt met de gezichtsverzorging. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en een primer helpt daarbij alles op zijn plaats te houden.

Deze primer is mijn favoriet voor zomermaanden. De primer is een soort getinte mousse. Iets wat je helemaal niet verwacht bij een primer, maar het werkt. Wanneer je de mousse op je vingers spuit, voel je direct waarom het woord “cooling” in de titel staat. Het is echt een frisse primer, met een frisse geur en een streling voor je huid.

Deze primer zorgt door de kleur, welke ook bij lichte huidtypes past, dat eventuele littekens, puistjes of oneffenheden wat bedenkt worden. Zo kreeg je toch meer een egaal effect.

Urban Decay Beached Bronzer

Wat heb je nodig om een zomerse beach look te maken? Een kleurtje natuurlijk! Daarom neem ik mijn geliefde bronzer van Urban Decay overal mee naartoe. Door een beetje bronzer aan te brengen op je wangen, krijg je direct een gezondere, zomerse uitstraling. Daarbij geeft een bronzer ook meer diepte in je gezicht, waarbij de jukbeenderen mooi laat uitkomen.

Zoals de naam van de bronzer het zegt, geeft het echt dat gekleurde zomerhuidje. In tegenstelling tot sommige andere bronzers, die meer een oranje schijn geven, geeft deze bronzer van Urban Decay een heel natuurlijke uitstraling. Ik heb hierbij de kleur “Bronzed”. Dit is de donkerste kleur, maar dat kan in de zomer zeker geen kwaad.

L’oreal Glow Mon Amour Highlighting Drops

Geen bronzer, zonder highlighter. Waarbij een bronzer juist wat meer diepte geeft, laat een highlighter je jukbeenderen, neus en cupidoboogje meer uitkomen. Met een highlighter kies jij welke plaatsen wat extra glow kunnen gebruiken.

Mijn voorkeur gaat uit naar een vloeibare highlighter. Deze smelten niet dat beetje beter met je eigen huid, waardoor het nog meer lijkt op een natuurlijke glow. Doordat de highlighter druppels in je huid smelten, kan je kiezen voor een hele subtiele glow, maar kan je ook goed opbouwen. Zolang het maar natuurlijk blijft. Overdrijf dus ook niet met de plaatsen waar je de highlighter aanbrengt. Overdag beperk ik het nogal gauw tot enkel de jukbeenderen.

Ik koos overigens voor de kleur Champagne. Dit is een heel toegankelijke kleur, die je het hele jaar door kan gebruiken. Want zo’n 15 ml als highlighter drops, krijg ik niet opgewerkt in één zomer hoor. Je hebt ook nog een iets donkere kleur “Bellini”, deze lijkt me zeer mooi voor in de zomermaanden, maar dan weer moeilijker te combineren in de herfst of winter, lijkt me.

Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara

Voor een dag aan het strand, moet je niet te veel make-up op je ogen gebruiken. De make-up die je gebruikt, kan best maar waterproof zijn. Niet enkel wanneer je een spontane duik in een zwembad of zee, maar ook het zweten kan er anders voor zorgen dat je gaat lijken op een panda.

Heb jij een eigen favoriete mascara waar je niet van wil afwijken? De meeste mascara’s hebben ook een waterproof versie. Gebruik deze dan voor in de zomermaanden. Vergeet dan ook niet dat je hiervoor een waterproof make-up remover nodig hebt.

Urban Decay Beached Lipstick

Als laatste finishing touch gebruik ik een heel neutrale lipstick van Urban Decay. Samen met de bronzer, is dit één van de producten die tot de zomercollectie van Urban Decay horen. De lipstick is verkrijgbaar in drie kleuren. Twee redelijk neutrale kleuren en één popping koraalrode kleur. Ik ben niet zo voor de opvallende lippen en hield het dus bij de kleur “Tower 1”.

Deze lipstick geeft qua kleur enkel een upgrade aan je lippen, maar daarbovenop zit er een heel mooie shimmer in de lipstick. Ik vind dit echt prachtig staan met de neutrale, glow look die ik in deze blogpost hebt gemaakt. En natuurlijk zorgt de verpakking al dat je je in tropische oorden waant.

Houden jullie ook zoveel van de neutrale, glow look? 

Bonita

 

 

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: