Urban Decay 24/7 Troublemaker Set

Eén van mijn kerstcadeautjes was dit setje van Urban Decay – thanks boyfriend-. Ik was al langer benieuwd naar deze mascara van Urban Decay. Om eerlijk te zijn, vond ik veel reclame over de mascara voor de release, maar heb ik er nog maar weinig van gehoord nadien. Dit kan twee dingen betekenen, ofwel voldoet hij niet aan de verwachtingen, ofwel is het zo’n holy grail dat nooit genoeg aandacht heeft gekregen. Of ja, het kan natuurlijk ook dat ik niet aandachtig genoeg heb gekeken. 

 

De verpakking

In een Ici Paris XL-winkel zag ik twee sets van Urban Decay liggen en deze sprak me meteen aan. Je zal ook direct zien waarom. De verpakking is echt woow! Metallic heeft op het einde van 2017 zijn intrede gedaan en daar maakte Urban Decay duidelijk gebruik van. Een zalig detail is de “UD” als sluiting voor het pakje.

Ik vond het super interessant dat ze een degelijke, klassieker combineerde met een nieuwe mascara. Een goede truc voor de feestdagen, zodat je toch een nieuw setje zou kopen.

Troublemaker Mascara

De verpakking is een killer van formaat! Metallic in paars, groen en blauw. Alleen moeilijk om het mooi op beeld te krijgen. Verder ziet de mascara er lekker basic uit, niet te veel poes pas zodat de kleur echt een eyecatcher is en blijft.

Toen ik de mascara de eerste keer opende, verschoot ik wel een beetje. Het borsteltje had wat weg van een spinnenkop. Het tweede wat ik me opkwam was het rebelse, en het punkgehalte met de “spikes”. Daarbij kwam een beetje de angst dat het spinnenpoten-effect zal worden doorgetrokken naar mijn wimpers.

24/7 Glide-on Eye pencil

Dit eye pencil is natuurlijk een klassieker van Urban Decay. Ik heb hem wel nog nooit eerder gekocht, omdat ik meestal niet zo’n voorstaander ben van een potlood aan mijn ogen. Geef mij maar een vloeibare eyeliner, want heel dat gedoe met slijpen of draaien achteraan, loopt bij mij toch meestal mis. Maar over dit potlood had ik zoveel goeds gehoord…

De verpakking is basic zwart met zilver. Qua uiterlijk niet echt een match met de mascara. Maar ja kijk, we kopen dit ook niet allemaal om uitgebreid foto’s van te maken eh, tenzij de bloggers onder ons 😉

Swatches

Troublemaker Mascara

Gelukkig heeft de mascara niet zo’n spinnenkoppen-effect als ik dacht. Ik vind de mascara een goede borstel voor een alledaagse look. Maar om een echte glamour te maken, zal je toch een andere mascara moeten gebruiken. Mijn wimpers worden mooi één voor één verlengd en geaccentueerd. Toch had ik net iets meer volume verwacht, maar dit kan Troublemaker helaas niet waarmaken.

24/7 Glide-on Eye pencil

Bij het eerste gebruik, merkte ik al direct waarom dit oogpotlood de naam “glide-on” heeft gekregen. Het potlood is namelijk heel romig en brengt daarom ook goed aan. Ook een voordeel – dat ik ontdekt heb tijdens de feestdagen – is dat je hem dus ook goed kan blenden (in combinatie met je oogschaduw). Trust me on this one, het potlood blijft gedurende je hele feestje op zijn plaats zitten.

Ben jij fan van Troublemaker of verkies jij de klassieke 24/7 Glide-on?

Bonita

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: