Summerlips by NEE make-up

NEE make-up was voor mij nog onbekend. Maar na een bezoek aan Lots Hair & Beautybar van Lotte, was ik al snel benieuwd geworden naar het merk. Alicia en ik werden door Lotte uitgenodigd voor een workshop “Beach face”. Hierbij mochten we allerlei producten van NEE make-up uitproberen. Het ideale moment om de nieuwste zomertrend van make-up en vooral om NEE make-up te leren kennen.

Wil jij ook graag zo’n workshop volgen? Volg dan Lots Hair & Beautybar op Facebook & Instagram. Enkele keren per jaar organiseert zij een leuke workshop, maar ook kan je bij haar salon langsgaan voor meer informatie of een instaproof look door Lotte zelf!

NEE make-up

Het Italiaanse NEE make-up maakt zijn intrede in België. Voor alle allergische personen heb ik direct goed nieuws. De make-uplijn is parabenenvrij, olie- & parfumvrij en hypoallergenisch. Daarbij bevatten de producten vele vitamines en antioxidanten.

Wij mochten tijdens de workshop kennismaken met de nieuwe zomercollectie. Lotte en Jill (een make-up artieste) leerden ons hoe we deze zomer het beste kunnen stralen. Het fijnste aan de workshop, vond ik, de eenvoudige technieken die werden gebruikt. Ook al ben je een leek in make-up aanbrengen, er werd met iedereen rekening gehouden. Je kan natuurlijk zo extreem gaan als je zelf wilt.

De grote zomertrend van 2018 is toch de holographic en de natural glow. Daar wist NEE make-up natuurlijk ook op in te spelen. Alicia en ik waren beiden verkocht aan de lipproducten die we mochten uittesten.

Holographic summerlips

Deze lipsticks zijn zeer handig in gebruik. Een soort potlood dat nog beter op je lippen smelt dan een gewone lipstick. Je voelt direct het voedende bestanddeel van deze lipstick, doordat hij een beetje romig aanvoelt. Maar vergelijk dit niet met een vettige en plakkerige structuur, want dat is het absoluut niet.

Op het eerste zicht lijkt de lipstick wat donker. Tijdens de workshop had ik daar ook wat bang voor. Lotte garandeerde ons dat het enkel je lippen een tint donkerder maakt en ze er zo voller en gezonder uitzien. Doordat we met drie meiden naast elkaar deze lipstick hadden geprobeerd, zagen we wat Lotte bedoelde. Bij ons alle drie was de kleur op onze lippen helemaal anders. Dus wil je jouw lippen een tint donkerder, maar vind je geen goede match? Deze lipstick is voor IEDEREEN een match!

Om het een vleugje zomers te houden en met de laatste trends mee te gaan, bestaat er nu ook een lipstick in hologram. Je kan het combineren met eender welk kleurtje, of zelfs alleen gebruiken op je lippen. Het zorgt direct voor een mooi shiny effect. En niet zomaar eentje, bij elke draai zie je andere kleuren. Ik vind het echt prachtig en een must-have voor iedereen die nog op zoek is naar een zomerlook.

Bonita

Leave a Reply

%d bloggers like this: