REVIEW: L’oreal Infaillible Primer

primer

Een primer is iets wat ik dagelijks gebruik, met of zonder make-up. Meestal zweer ik bij mijn oude, vertrouwde primer van Dior. Maar die van Dior is toch altijd een grote hap uit mijn budget. Dus soms moet ik mezelf eens overtuigen om nieuwe producten te proberen. Tot op heden heb ik nog maar weinig primers gekend die aan mijn high-end primer kunnen tippen. Zullen deze Infaillible primers van L’oreal dit wel doen?

 

Pore Refining Primer

Een primer dat diepe poriën en imperfecties verstopt. Daarbij heeft hij, volgens L’oreal, ook een matterende werking. Hierdoor zal de primer je huid glad en egaal maken. What’s not to like, denk ik dan.

Bij het eerste gebruik, lijkt alles te voldoen aan mijn verwachtingen. De kleur van de crème komt overeen met de kleur op de tube. De eerste keren was ik wat te enthousiast met de pompflacon. Maar dit betekent alleen maar dat hij zuinig is in gebruik. Pluspunt!

Natuurlijk is de grote vraag of hij ook de poriën zichtbaar verkleint. Dat is namelijk heel moeilijk op foto vast te leggen, maar geloof me, het werkt. Ik heb 3 grote poriën op mijn neus en deze zijn dan ook altijd mijn “proefpersonen”. Na het aanbrengen, was er nog maar 1 porie een beetje zichtbaar. Opdracht geslaagd dus! Zelfs zonder make-up is het een grote meerwaarde.

Over het matteren, ben ik iets minder enthousiast. Maar dat was ook niet mijn grootste verwachting, toen ik dit product kocht. Zowiezo heb ik een vette T-zone en is afpoederen bij 99% van de producten nodig. Dus voor mensen met een niet zo’n vette huid, zal dit wel wat matterend werken, maar verwacht geen wonderen op dit vlak.

Infaillable Pore Refining Primer kan je kopen bij Kruidvat voor 14,99euro. 

Anti Redness Primer

L’oreral bracht deze primer op de markt om rode plekken en acné te neutraliseren. Door de groene kleur, zorgt het ervoor dat het rode op je gezicht minder opvalt. Net zoals bij de concealers die ik eerder heb beschreven.

Vanaf het eerste gebruik valt mij vooral de vloeibaarheid van de primer op. Van een primer verwacht ik eerder een crème, maar deze is eerder lopend. Daardoor gebruik ik de Anti Redness Primer eerder als eerste laag en breng ik hierover nog meer crème-achtige primer aan.

Een ander opvallend punt is het nogal felle kleur groen die uit de pompflacon komt. Maar tijdens het aanbrengen, verdwijnt de felle kleur snel en neutraliseert hij rode restlittekens en de rode kleur op mijn wangen en kin. Woow, ik ben even onder de indruk van deze primer. Ik sta altijd wat cynisch tegenover deze soort “verbergers”, maar ik moet mijn mening toch herzien. Ik geef hem een plaatsje in mijn dagelijkse routine.

L’oreal Infailllible Anti Redness Primer kan je kopen bij Kruidvat voor 14,99euro. 

De primers

Ik ben zeker onder de indruk van deze twee primers. L’oreal heeft nog enkele andere primers in dit assortiment, maar deze passen minder bij mijn huidtype. Je hebt nog een mattifying primer in een zwarte verpakking, een luminizer primer in een glitterende verpakking en een anti-fatigue in een rode verpakking.

Voor – Stap 1: Anti redness primer – Na – Stap 2: Pore Refining Primer – Na

 

Welke primer heeft jouw voorkeur?

Bonita

2 Comment

  1. Super leuke blog! Na het lezen van je review heb ik meteen beide primers aangekocht, aangezien we denk ik een vergelijkbare huid hebben (behalve dat ik wel een droge huid heb). Ik was al een tijdje op zoek naar een primer, vooral voor m’n porieën, maar ze waren steeds heel duur, en dat schrikte me af!
    Dus bedankt voor de (hopelijk) gouden tip, en ik lees met plezier je volgende posts.

    1. Kei leuk om te horen! Ik ben benieuwd of je even content bent dan ik. Laat het me zeker weten!

Leave a Reply

%d bloggers like this: