Lott’s Of Coffee .. and Breakfast

Lott’s of Coffee

Voor een leuke foodspot moest ik vroeger al tot Antwerpen gaan. Maar als je wilt ontbijten, is dit natuurlijk nogal lastig vanuit Turnhout. Charlotte bracht hier gelukkig verandering in! Ze opende haar eerste vestiging in Herentals en kwam nadien ook overwaaien naar Turnhout. In de mooie Bloemekesgang opende ze mijn favoriete hotspot van Turnhout!

Lott’s of Coffee staat bekend voor haar overheerlijke creaties. Ze bieden zoveel verschillende koffies aan, dat ik ze zelf nog niet allemaal heb kunnen proeven. Wil je de enige echte glitterkoffie? Ook daarvoor moet je in Turnhout zijn. Daarbuiten biedt zij ook de beste freakshakes van het land aan! En het wordt nog beter …. Er is ook ontbijt!

Breakfast all day

Je kan hier ook de hele dag door ontbijten. Lott’s of Coffee biedt 8 verschillende kleine ontbijten aan. Voor de kleine honger, maar ook voor de zoetebek zijn er heerlijke opties. Weet je vooraf dat je gaat langskomen? Dan kan je best reserveren en ben je zeker van een plaatsje!

Ik ging alvast langs en dit zijn mijn 3 favoriete ontbijten:

Croque Nutella

Eén van de best verkochte ontbijten bij Lott’s of Coffee is deze Croque Nutella. Hier komt geen kaas of hesp bij kijken. Maar de naam verklapt het zelf al een Croque met ertussen Nutella choco en schijfjes banaan. Voor de prijs van 6,00euro krijg je 2 van deze overheerlijke croques met vers fruit.

Als je een chocolade-lover bent, net zoals ik, verplicht ik je om deze heerlijke zoete croque te proeven! Je zal zeker niet teleurgesteld worden. Wil je een chocolade overdose? Bestel dit in combinatie met kleurrijke, warme choco, The Unicorn.

Granola ontbijt

Hou jij het liever wat gezonder? Geen probleem! Ook daar heeft Charlotte over nagedacht. Granola is helemaal hip en dus ontbreekt ook dit niet bij Lott’s of Coffee. Voor 6,50euro krijg je een grote kom met verse aardbeienyoghurt van Hollebeekhoeve, granola van Xavies en lekker veel vers seizoensfruit.

Dit is echt een heerlijke frisse hap voor de gezonde honger. Een goed evenwicht tussen de drie ingrediënten, waarmee je echt met een gevuld gevoel van tafel gaat. Trek de gezonde lijn verder en combineer dit heerlijk ontbijt met een Matcha thee.

Wentelteefjes

Deze steenvaste klassieker kan natuurlijk niet ontbreken als ontbijt. Wentelteefjes, verloren brood, pain perdu, gebakken bokes, … De naam kan je zo gek niet bedenken, maar het betekent allemaal hetzelfde. Voor 6,50euro krijg je twee vers gebakken boterhammen met “kinnekessuiker” en een heerlijk, grote portie seizoensfruit.

Ik vind het echt de max dat Charlotte deze klassieker op haar ontbijtkaart heeft gezet. Dit is genieten zoals thuis, zonder de afwas die erbij komt kijken en met een frisse touch van vers fruit. Geniet hierbij van je standaard cappucino met wat extra’s en bestel de glitter-o-rama.

 

 

Heb jij honger gekregen? Bel alvast eventjes naar 0474180437 voor jouw reservatie in Turnhout! Het adres is Baron Frans Dufourstraat 4.

De zaak in Turnhout is elke dag geopend, behalve op maandag.

De openingsuren:
dinsdag, woensdag en donderdag: 9:00-18:00
vrijdag: 9:30-17:00
zaterdag: 9:00-18:00
zondag: 9:00-16:00

 

Bonita

 

 

 

 

“Dit bedrijf heeft zijn diensten aangeboden. Dit is dus een gesponsorde post. Toch heeft dit geen invloed op mijn mening en eerlijkheid over de diensten.”

Leave a Reply

%d bloggers like this: