Deluxe breakfast at Lott’s Of Coffee

Lott’s of Coffee

Als je graag op zoek gaat naar de leukste foodspots in België, dan mag Lott’s of Coffee zeker niet ontbreken. Voor de Kempische bloggers is dit echt wel een trots. Niet alleen is de locatie in Turnhout mega instaproof, ook de koffies zijn overheerlijk en daarbij kan je nog eens kiezen tussen twee soorten ontbijt. Eerder stelde ik jullie al voor aan de “kleine ontbijten” die Charlotte en haar team presenteren. Deze keer wil ik het hebben over hun Deluxe Breakfast.

De links naar andere blogposts over Lott’s of Coffee vind je onderaan dit artikel.

 

Deluxe Breakfast

Wat houdt nu zo’n ontbijt bij Lott’s of Coffee in? Je hebt twee verschillende opties, een klassiek ontbijt of een luxe ontbijt.

Klassiek ontbijt:

Rijkelijk gevulde broodmand met verse pistolets, sandwiches, grote koffiekoeken en croissants. Verse yoghurt met seizoensfruit en granola. Zoet en hartig beleg en salades: kipcurry, prepare, krabsalade. Fruitsalade. Versgeperst fruitsap. Roerei met spek. Koffie of thee.

Luxe ontbijt:

Het klassiek ontbijt met extra: brie, gerookte zalm, glaasje cava en een stukje taart of een speciale koffie naar keuze.

Ook aan de vegi’s werd gedacht. Je krijgt dan een apart ontbijt met extra kaassoorten en verse eiersalade. Aan het tafeltje achter ons zat bijvoorbeeld ook een zwangere vrouw en ook met haar werd rekening gehouden en werden enkele dingen aangepast. Wat een topservice!

Buikje vol

Eerst werden we getrakteerd op het glaasje fruitsap en het glaasje cava. Samen met granola yoghurt was dit al een heel mooie starter. Eventjes later volgde ook de spek met eitjes. Een supermooi bordje afgewerkt met parmezaanse kaas en zongedroogde tomaatjes, mmm!

Nadat het eitje op was, kregen we een grote broodmand met verschillende pistolets, croissants en koffiekoeken. Daarnaast stond ook een grote etagere met daarop het groot assortiment aan beleg. Onderaan lagen verschillende soorten kaas en vlees. Daar boven had je de 3 verschillende salades en helemaal bovenaan stond het zoete beleg. Wat ons direct opviel was dat het een groot aanbod was. Je had heel veel keuze en ook de hoeveelheden waren steeds voor twee personen.

Het vriendelijke personeel kwam regelmatig eens polshoogte nemen of alles nog naar onze wensen voldeed. Zeer aangenaam en zo konden we tussendoor ook nog een koffie bestellen.

Ik kan jullie vertellen dat we die voormiddag een serieuze foodbaby gekweekt hebben. Wat een heerlijk, uitgebreid ontbijt was me dat!

Afsluiten deden we met iets specialer. Ik koos voor de suggestie, een latte met ferrero, en mijn beste vriendin ging voor de matcha thee.

Ook honger gekregen?

Wil je ook genieten van dit overheerlijk ontbijt in stijl? Bel dan eventjes naar Charlotte om je plaatsje te reserveren (0474/180.437) Dan zorgen zij voor een gezellig, gedekte tafel. Het adres is Baron Frans Dufourstraat 4.

De zaak in Turnhout is elke dag geopend, behalve op maandag.

De openingsuren:
dinsdag, woensdag en donderdag: 9:00-18:00
vrijdag: 9:30-17:00
zaterdag: 9:00-18:00
zondag: 9:00-16:00

Bonita

 

 

 

Andere blogposts over Lott’s of Coffee

Kleine ontbijten – by Survival of the Cream

Hotspots van de kempen – by Life Behind The Uniform

A day out in Turnhout – by Eline Van Dingenen

Leave a Reply

%d bloggers like this: