Antwerp Foodspots

antwerp foodspot header

Coffeelabs

Eén van de grotere spelers als het aankomt op koffie, ontbijtje of een snelle hap. Wij gingen voor de koffie en ontbijt. Direct viel op dat de hoeveelheid gezonde kost de bovenhand nam. Buiten de koffie, kwam je voornamelijk granola en groentensappen tegen. Uiteindelijk wouden we voor de banana pancakes gaan, maar deze waren helaas al uitverkocht om 10.30u.

We placeerde ons met een koffie en een verse sap met fruit in de grote zetels. Het was aangenaam gezellig bij Coffeelabs. Je hebt verschillende, leuke en hippe mogelijkheden om te gaan zitten: tafels met stoelen, zetels, buiten op homemade houten banken.

Open maandag tot vrijdag van 08.00u tot 18.00u en zaterdag van 9.30u tot 18.00u.

Lange Klarenstraat 19

Kaffeenini

Ik zal het al verklappen: Dit was mijn favoriete plaats van de dag! Het hipstergehalte was even groot als bij Coffeelabs. Maar hier was er net dat beetje meer huiselijker gevoel door de aankleding van bij de bomma. Terwijl het bij Coffeelabs eerder een industriële afwerking was.

Kaffeenini, het zusje van Barnini, heeft een duidelijk overzichtelijke kaart met voor ieder wat wils. We namen allebei een bagel en een glaasje bubbels. De rijkelijk gevulde bagels Popeye en Goat B vielen zeker in de smaak. Omdat het er zo gezellig was, namen we beide nog iets om te drinken als afsluiter.

Zelfs in de wc is het gezellig en huiselijk ingericht, geweldig!

Open maandag tot zaterdag van 08.00u tot 19.00u en op koopzondagen.

Nationalestraat 114A

Glow

Onder het motto “klein maar fijn” is Glow een gezellig eetplaatsje in het centrum van Antwerpen. Net zoals Kaffeenini is het de ideale uitvalbasis voor een lekkere en hippe lunch. Maar weer een andere sfeer als bij de twee anderen.

Je kiest er tussen de vele sandwiches, croques, salades of granola’s . Alles wat je bestelt, is instagramproof. Dus mis ook zeker hun homemade ice teas niet, superlekker.

Open op maandag van 10.00u tot 17.30u. Dinsdag tot vrijdag van 8.00u tot 17.00u. Zaterdag van 10.00u tot 17.30u.

Melkmarkt 40

 

Die dag zijn we ook nog in het Hard Rock Café geweest. We bestelden de appetiser plat, maar voor 2 personen is dit heel heel ruim. Bijna een hoofdmenu. Sals café, op de Grote Markt, heeft goedkope cocktails. En ook een promo 1 liter voor 10 euro. Dat konden we niet afslaan. Spijtig genoeg was Mirlo’s niet open op dinsdag. Want dat zou het lijstje toch helemaal af maken hé?

Heb jij nog leuke en hippe adresjes? Laat het me zeker weten in de comments hieronder.

Bonita

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: