Mijn sidekick in de badkamer

De VisaPure van Philips. Ik heb hem al vaak besproken in mijn blogposts, maar nog nooit heb ik hem echt aan jullie voorgesteld. Al jaar en dag is deze borstel mijn sidekick tijdens het reinigen. Zoals jullie al hebben kunnen lezen is hij een onderdeel van mijn Step By Step Guide for Skincare.

Hoe kom ik erop om hem eindelijk voor te stellen? Wel, mijn beste vriendin vroeg me vorige week waarom ik een “badkamervibrator” had… Om alle geruchten uit de wereld te helpen, het is een gezichtsreinigingsborstel. Halleluja!

VisaPure

Deze borstel maakt ronddraaiende bewegingen van 3 x 20 seconden. Elke 20 seconden staat voor een zone op je gezicht; de rechterwang, de linkerwang en de T-zone. Na elke zone pauzeert de borstel even, zodat je kan switchen. Na één minuut stopt de borstel automatisch. No need om hem nog een keer op te zetten, want anders ga je je gezicht overbehandelen.

Borstels

Ik val direct met de deur in huis. Het allergrootste voordeel van de VisaPure is dat hij geschikt is voor alle huidtypen, van gevoelige huid tot grondige reiniging van de poriën. Je kan verschillende borstels kopen die elk hun eigen kwaliteit hebben. Ik gebruik momenteel diegene voor normale huid, afgewisselend met de scrubborstel.

De prijzen van de borstels liggen tussen 15euro en 25euro. Afhankelijk van welke borstel je koopt en op welke plaats je deze koopt variëren de prijzen. Ze dienen elke 3 maanden te worden vervangen, althans bij dagelijks gebruik.

Buiten de borstels heb je ook nog 2 andere opzetstukken. Eén opzetstuk is met 5 kleine massagebolletjes waarmee je de bloedcirculatie stimuleert. Het andere opzetstuk is speciaal voor de ogen, zodat je een frissere look hebt.

Mijn ervaring

Ik gebruik de VisaPure al een zeer lange periode. Ik merk echt een verschil tussen het reinigen met mijn handen en het reinigen met de VisaPure. De ultieme test is mijn gezicht eerst reinigen, zoals gewoonlijk, en nadien met de VisaPure na-reinigen. De borstel had inderdaad nog een bruine schijn van mijn foundation. Dus als je denkt dat je genoeg hebt gereinigd zonder de VisaPure? Think again!

Eén keer per week gebruik ik de scrubborstel. Deze zorgt voor het verwijderen van dode en doffe huidcellen. Hierbij gebruik ik een bepaalde routine. Ik ga eerst aan de slag met de Dark Angels van Lush. Zoals ik al aangaf in de review, laat de reiniger vaak zwarte strepen na op mijn gezicht en hals. Hierdoor reinig ik daarna met een reinigingscrème of -melk. Momenteel ben ik helemaal weg van de heerlijke reinigingscrème van L’oreal.

De VisaPure is ook helemaal meeneemvriendelijk. De batterij gaat superlang mee en zal dus je hele vakantie overleven. Verder zit er een leuk tasje bij waarin de VisaPure vervoerd kan worden. Travel approved!

Bonita

Leave a Reply

%d bloggers like this: