HOTSPOT: LOTS. Hair & Beautybar

Lotte maakte een jaar geleden de sprong om zelfstandige te worden. Met de verzamelende ervaring bij de keten “De Corbie kapper”, was het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Ze trok haar stoute schoenen aan en stampte “Lots Hair & Beauty Bar” uit de grond.

Meer dan alleen een kapsalon

Zeg niet zomaar een kapsalon tegen Lotte haar zaak. Ze verzorgt je haren van A tot Z. Ze neemt haar tijd om te luisteren naar je verhaal, wat je wilt bereiken en geeft haar professioneel advies. Haar motto is om meerdere, kleinere stappen te nemen en een mooi eindresultaat te behalen.

Bij Lots Hair & Beauty Bar kan je ook terecht voor het totaalplaatje. Lotte werkt samen met het make-upmerk “NEE”. Je kan de producten kopen in het salon, met natuurlijk persoonlijk advies van Lotte zelf. Of je kan ervoor kiezen om je door haar te laten opmaken. Ideaal voor een avondje uit.

Jouw look nog helemaal afmaken met een haarbandje of enkele statement oorbellen? Ook daarvoor heeft Lotte een oplossing. Ze verkoopt namelijk ook enkele juwelen, waarmee ze jouw look compleet maakt.

Liefde voor kleuren

Al snel werd duidelijk hoe groot haar liefde is voor haren kleuren. Ze zou hier uren mee kunnen bezig zijn.

Heb je een bepaalde look voor ogen en weet je niet zeker of het iets voor jou is? Neem eventjes contact op met Lotte en ze geeft je gepast advies helemaal op maat gemaakt.

#GIRLBOSS

Ik vond het zalig om te horen welke concrete doelen ze zichzelf oplegde. Voor het einde van de zomer wil ze nog workshops organiseren en zal ze ook enkele vrijgezellenavonden voorzien.

Lotte is een ambitieuze vrouw. Haar bucketlist is eindeloos lang, gaande van stages in Amerika naar het openen van een koffiebarretje. Ook voor haar kapsalon heeft ze leuke plannen, waar ik erg naar uitkijk!

Zoek je de term “girlboss” op het internet? Ik ben er zeker van dat Lotte haar foto bovenaan zal staan! Naast de foto van Laurentine, het grote voorbeeld van Lotte. Laurentine schreef het boek “From blog to brand”.

Gouden raad

Haar gouden tip is blijven dromen en jezelf uitdagen tot de perfectie. Maar neem ook tijd voor jezelf, je familie en je vrienden. Zo heeft ze ervoor gekozen op donderdag namiddag haar zaak te sluiten. Lotte haar favoriete bezigheid dan? In de zetel kruipen met Oscar, haar kat, en Netflix. Heel soms is er ook nog wel een plaatsje voor het administratieve werk in de zetel.

Lotte haar werk kan je bewonderen op Facebook en Instagram.

Via Facebook kan je online boeken, maar ook telefonisch kan je haar bereiken! Voor je het weet, loop je terug buiten met het kapsel van je dromen.

Ik kijk alvast uit naar mijn volgende afspraak!

Bonita

Leave a Reply

%d bloggers like this: