DIY Bodycrème van Kruidvat

Het DIY Beauty Body Kit

Je kan de bodycrème natuurlijk alleen gebruiken. De crème bevat kokosolie, wat geschikt is voor een droge huid. Ideaal voor tijdens deze zomermaanden. Elk lichaam kan wat hydratatie gebruiken. Verder voedt en beschermt de bodycrème de huid. Bij het gebruik merk je ook direct de kokosgeur. Like I said before, perfect voor de zomermaanden.

Natuurlijk is deze bodycrème ook speciaal ontwikkeld om te veranderen in een homemade behandeling, door het te mengen met natuurlijke ingrediënten. En vooral daar zijn we heel benieuwd naar!

Naast de crème kan je ook een mengkommetje en een spateltje vinden in de verpakking. Superhandig, want zo moet je je handen niet vuilmaken. Ze zijn ook makkelijk afwasbaar en dus snel opnieuw te gebruiken. Op het eerste zicht lijkt het wat klein, maar het is groot genoeg om je benen en zelfs je armen volledig in te smeren.

En mengen maar

Een grote meerwaarde zijn de suggesties op de zijkant van de verpakking. Je zal zeker één van deze natuurlijke ingrediënten in huis hebben. Bij elke suggestie heeft Kruidvat ook vermeld wat het effect is op de huid. Zo werkt honing extra hydraterend en zorgt (riet)suiker voor een peeling. Maar ook munt, cacao en olijfolie hebben een effect op je huid.

Naast de suggesties staan ook de verhoudingen. Extra pluspunten, want anders kan je je wel eens goed mispakken. De verhoudingen zijn simpel en meestal 1/2 – 1/1 – 2/1. Wat makkelijk op het zicht kan worden gedaan, zonder afmeten.

Het resultaat

Ik heb de bodycrème gemengd met zowel de honing als met suiker. Het viel me direct op dat de substantie van de crème helemaal anders werd bij beide mengsels. Dat betekent dus dat het echt werkt en aanpast aan wat je nodig hebt. ZA-LIG!

Bij de hydraterende crème met honing, werd ik overdonderd door de heerlijke, natuurlijke geuren. Zowel de kokos uit de bodycrème als de honing vormden samen een mooi geheel. De geur bleef de hele dag aanwezig. Ik waande me direct in één of ander exotisch land.

Waarom dit pakket kopen?

Ik vind het vooral heel fijn dat je met dit pakket zelf de hoeveelheid ingrediënten kunt kiezen. Voor mijn benen heb ik vaak een stevigere scrub nodig dan voor mijn armen. De juiste producten vinden voor beide lichaamsdelen is nogal een klucht. Met dit pakket, kan je gewoon twee verschillende kommetjes vullen, et voila!

Tijdens mijn zwangerschap veranderd mijn lichaam nogal. Terwijl ik vroeger enkel een scrub nodig had, heb ik nu meer behoefte aan hydratatie. In plaats van een volledige nieuwe bodycrème te kopen, kan ik nu gewoon wisselen van ingrediënt. Er wordt geen product verspild, want de bodycrème heb je altijd nodig.

Als laatste wil ik nogmaals benadrukken dat de geur ook superlang blijft. Zeker in deze hitte, is het fijn om de exotische geuren van kokos en honing te ruiken. Het pakket kost net geen 5euro. Hiervoor krijg je de bodycrème, een kommetje en een spatel samen met leuke suggesties om je huid te boosten.

Ga jij het DIY-kit eens proberen?

 

Bonita

 

 

 

 

 

“Deze review bevat producten die gratis naar mij werden verzonden door een merk of een bedrijf. Hoewel deze post gesponsord is, heeft dit geen invloed op mijn mening en mijn eerlijkheid over de producten.”

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: