Shoppen bij The Dreamstore

Ik weet niet of het jullie al is opgevallen, maar ik HOU ervan om mijn kleine meid aan te kleden. Liefst zou ik haar meerdere outfits per dag aangeven. En, thank god, dat zij het ook altijd leuk vind op het aankleedkussen. (Iets met een appel en een boom !? haha). Zo kwam ik ook in contact met Noortje van The Dreamstore en ik werd op slag verliefd op haar eigen handgemaakte kleertjes. Noortje verdient het ook even om in de spotlight te staan, omdat ze zo’n lieve vrouw is!

 

Even Noortje voorstellen

Noortje is een mama van 2 te gekke kinderen. Haar dochter, Noelle, is 8 jaar. Ze is net zo creatief en nog eigenwijzer als haar mama. Haar zoontje, Jules, van 3 jaar is even gek als zijn moeder. Maar hij heeft de streken van zijn papa. Noortje woont al 15 jaar samen met haar partner Tommy, de liefde van haar leven. Zoals het cliché zegt houden ook zij van lekker uiteten en op vakantie gaan. Fotoboeken, van onder andere the USA, staan er meerdere in hun kast te pronken.

De webshop, The Dreamstore, bestaat al een tijdje. Maar sinds 1 november 2018 heeft Noortje na 14 jaar ontslag genomen om fulltime aan de shop te werken. Dat betreft een portie lef en vooral veel trots en je dromen najagen! Als creatieve chaoot haalde Noortje geen voldoening meer uit haar kantoorbaan. Ze is liever de hele dag op zoek naar toffe printjes, onontdekte stoffenwinkels en vernieuwende patronen. Wat ik zo geweldig vind aan The Dreamstore is dat Noortje werkt met stoffen van natuurlijke materialen, minimaal 93% katoen. Dit betekent dat de kledij lekker zacht aanvoelt voor de baby’s . Noortje mikt vooral op jonge moeders die interesse hebben in hippe, handgemaakt (door haarzelf!!) kledij en ook allemaal heel betaalbaar.

The Dreamstore

Amélie draagt hier een volledig setje van The Dreamstore. Haar broekje en haarbandje zijn van dezelfde stof gemaakt. Hier hou ik echt van, matchende accessoires bij kledij. Noortje maakt zelf de kledij en je kan haar dus zeker contacteren voor matchende kledij/accessoires, wie weet heeft ze nog wat stof over voor een leuke haarband. Ik hou van roze en zeker wanneer er zo’n leuk kleuraccentje inzit. Je voelt ook dat het kwaliteitsvolle stoffen zijn. Ook na enkele keren wassen, blijft de kledij er supergoed uitzien.

Voor baby’s en kindjes vind ik shirtjes met een quote superleuk. Deze “Nutella & Unicorns” matcht perfect bij onze smaak. Want welk meisje zal niet van chocolade en unicorns houden? Er zijn nog leuke quotes zoals “Fries before guys” of “Mom thinks she’s in charge …. that’s so cute”.

Twijfel je welke maat je moet nemen? De kledij valt zeker niet groter uit dan andere kleertjes. Van zodra Amélie het maatje 56 paste, heb ik haar dit setje aangegeven. Je ziet dat ze nog een tijdje verder kan met de kleertjes. Dus je moet zeker geen maatje kleiner of groter nemen.

Je outfit helemaal pimpen kan ook. In The Dreamstore kan je nog veel meer vinden dan enkel kledij. Kousjes, haarbanden en speenkoorden. Je kan het allemaal vinden op de webshop. Sinds kort kan je er ook de famous BIBS speentjes vinden, ook hier is Amélie een hele grote fan van!

Volg The Dreamstore zeker op Instagram en op Facebook !

Bonita

 

 

 

“Deze post bevat producten die gratis naar mij werden verzonden door een merk of een bedrijf. Hoewel deze post gesponsord is, heeft dit geen invloed op mijn mening en mijn eerlijkheid over de producten.”

Leave a Reply

%d bloggers like this: