About Me

Hoihoi!

Ik ben Bonita van Bavel, 25 jaar oud en ben geobsedeerd door make up en skincare. Ik heb veel bijgeleerd en mijn grenzen durven verleggen door het lezen van blogs. Op mijn beurt wil ik een steentje bijdragen, zodat ik anderen kan overtuigen om producten te kopen of ervaringen op te doen. Verder wil ik ook mijn ervaringen delen over beauty en lifestyle.

Ik heb altijd al een problematische huid gehad. Hierdoor had/heb ik ook veel moeite met het vinden van de juiste skincare en make-up. Dit is voor mij een reden geweest om te starten met deze blog. Ik wil meiden met dezelfde problematiek een weg doorheen de skincare en make-up tonen.

Sinds mijn 12e had ik last van acné. Ik ging hiervoor naar de huidspecialist, nam antibiotica, smeerde crèmes en begon met de anticonceptiepil. Nu, 12 jaar later, heb ik nog steeds last van acné. Mijn gezicht is verder ook getroffen door littekens en rode plekken.

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes

Als hoofdberoep ben ik een leefgroepbegeleidster voor jongens met een verstandelijke beperkingen en gedragsproblemen. Vaak een emotioneel zware job, dus ben ik graag in mijn vrije tijd bezig met andere dingen.

In mijn vrije tijd kan je me vinden in de fitness, in het shoppingcentrum of op zoektocht naar de nieuwste hotspots in en rond België.

Wanneer ik thuis ben, gaat al mijn aandacht naar ons katje, Billy. Terwijl ik druk bezig ben met het schrijven van blogs, vind hij het geweldig om over het toetsenbord te rollen. Een echte photobomb-diva is die kleine, dus je zal hem regelmatig op mijn posts zien verschijnen. 

Voor vragen of samenwerkingen kan je me altijd bereiken via onderstaande kanalen:

E-mail
Facebook
Instagram
Pinterest